fbpx

En motiu del 25è aniversari de la publicació del primer disc de Whiskyn’s, Joan Masdéu, cantant del grup, revisa, per primer cop i deu anys després de la dissol.lució de la banda, una selecció de les seves millors cançons amb un nou disc i un espectacle de petit format a trio. El disc (com veureu a continuació en el video teaser) compta amb la col.laboració de convidats molt especials com Roger MasGerard QuintanaBeth Rodergas o The New Raemon    

Joan Masdéu

La Flor Panical

Whiskyn’s 25 anys

Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, han tornat a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records) La publicació d’ aquest disc dona el tret de sortida a una gira de concerts a Catalunya.

Enregistrat en directe als estudis Blind Records de Barcelona compta amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a On), Gerard Quintana (a Puc ser jo), The New Raemon (a Silenci) i Beth Rodergas (a Tens d’alta velocitat), que han volgut formar part del projecte posant les seves veus en algunes de les cançons.

Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.

Whiskyn’s va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.

La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal. Joan Masdéu va emprendre llavors la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017)

L’octubre de 2019 es compliran vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissol·lució del grup. Un bon moment per a Joan Masdéu per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces.