Inici Qui som Artistes Contacte

  LA PETITA OVELLA NEGRA - FESTIVAL ITINERA IB ?>


 
LA PETITA OVELLA NEGRA - FESTIVAL ITINERA IB

LA PETITA OVELLA NEGRA - ITINERA IB

"La Petita Ovella" negra és una reducció al mínim del projecte anomenat "Ovella Negra".

Es una mostra a duo, piano i contrabaix o piano i bateria, de la part musical de l'espectacle. "Ovella Negra" fusiona la nostra música tradicional i el jazz. Balladores i balladors completen l'espectacle aportant moviment als dos estils, entreteixint els balls propis de les illes amb el swing.

Els arranjaments de Joan Frontera, al piano, agafen força amb l'aportació de Teo Salvà a la bateria i Pablo di Salvo al contrabaix quan interpreten jotes, boleros, fandangos o mateixes passats pel sedàs del jazz.

Una proposta decidida i valenta amb segell 'autenticitat. És un espectacle encaminat a exportar la música i balls tradicionals de les illes a fora de les illes.

Té un gran interès per la gent local pel fet de veure la fusió de la nostra tradició ambcorrents que ens venen d'altres indrets, però és especialment atractiu per tota aquella comunitat fora de les Balears que vol gaudir de la nostra cultura.

Sense cap dubte és un espectacle que no deixa indiferent al públic, valentia i respecte serien les dues paraules que més defineixen aquest projecte.