Inici Qui som Artistes Contacte

  ROCK IN TO THE GRAVE - R`N´R - ITINERA IB ?>


 
ROCK IN TO THE GRAVE - R`N´R - ITINERA IB

FESTIVAL ITINERA IB - R `n´ R

Rockin' to the Grave és un espectacle potent, un coet ple d'energia, diversió i dinamisme!

Presentem un homenatge a les grans cantants femenines de rock'n'roll i country dels anys '50, des de Big Mama Thornton a Connie Francis, passant per Patsy Cline fins a la gran Wanda Jackson o la pionera Janis Martin.

Els músics de la banda formen part d'un llinatge de luxe i del teixit històric del rock'n'roll a Mallorca. La nostra "rockabilly queen", Natalia Farran Graves, és filla del compositor Ramon Farran i néta del poeta Robert Graves.

Va interpretar la secció en anglès de l'himne de la Universiada '99 junt amb en Joan Bibiloni, Lucrecia i la Orquestra Simfònica de Palma, i ha treballat amb molta gent a l'illa, des de La Pa Amb Oli Band fins a Juan Perro i Kiko Veneno.

El baixista és en Tomàs Graves, oncle de Natalia i membre fundador de La Pa Amb Oli Band; ha acompanyat a cantautors com en Toni Morlà (durant dotze anys), grups de son cubà, jazz, blues, rumba o high-life africà... Actualment canta al duo Tomas con Gas (y Steve además).

El guitarra és en Brendan McCann, cosí de Nàtalia, gran guitarrista amb discos de composicions pròpies editats i una dècada i mitja com a guitarrista titular de La Pa Amb Oli Band; ha tocat en diferents bandes y formacions.

A la bateria en Jordi Ramone, pescador i bateria llegendari del primer grup punk de l'illa, Sex Beatles, i bateria de La Pa Amb Oli Band des dels seus inicis. Han treballat junts en vàries ocasions; la seva química és espectacular i la seva energia, contagiosa.

Components

  • Veu solista: Natalia "Fujiyama Mama" Farran Graves
  • Guitarra: Brendan "Rocket" McCann
  • Baix i coros: Tommy "Tombs" Graves
  • Bateria: Jordi Ramone

Aquesta és una producció en exclusiva per a Itinera Illes Balears.

Agraïm a la família Farran Graves l'esforç i la implicació manifestats en aquesta primera edició del festival.