Inici Qui som Artistes Contacte

  LA GRAN REVISTA ?>


 
LA GRAN REVISTA

LA GRAN REVISTA

Per aquest  2023 des de Tira Tira Management us oferim la millor revista de Mallorca. Un gran show de dues hores en què se succeiran una sèrie d'espectacles en format varieté.

La Gran Revista 2023 ret un homenatge a la inoblidable Raffaella Carrà

La Gran Revista 2023 posa damunt l’escenari 14 artistes nacionals i internacionals que ens faran passar una nit d’estiu amena i familiar

  • Com a presentadora i conductora de la Gala tenim a l’estupenda Rosa de Lima, amb una amplíssima experiència en la conducció de gales. 
  • El "xou" comença amb el "KENYAN WARRIORS" vinguts directament de l’altiplà d’Àfrica, de la mítica Kènia. És una demostració d’habilitats acrobàtiques d’una gran plasticitat, un número molt dinàmic, molt visual i per a tots el públics.
  • A continuació, a l’escenari "LA PORTA MÀGICA" ens fa una sèrie de números de màgia clàssica de grans aparells. La màgia de tota la vida per passar en família.
  • En una revista no pot faltar el grup de ball i en aquesta cas, la reponsabilitat recau en "ALL THAT JAZZ" amb un vestuari com cal ens fan una sèrie de coreografies pròpies del clàssic cabaret. Tot i ser el més “picant de la nit”, es apte per a tots els públics.
  • Però la gala continua, i ho fa amb “SPIRAL". Un número que podria estar ben be al “Cirque du Soleil”. Un espectacle amb una acuradissima coreografia on els números aeris i el foc deixaran tota la família bocabadada.

Alternant amb tot aquest elenc d'artistes tindrem l'actuació de "Samanta Vrbjanac"que ret umn homenatge a la gran Raffaella

  • Cantant en directe i amb 4 ballarins a l’escenari la cantant internacional "Samanta Vrbjanac", es posa en la pell de la Carrà i repassa el seu ja inoblidable repertori. Una posada en escena a l’altura de l’artista que homenatgem.

La Gran Gala d’Estiu 2020 és un espectacle amb una excel·lent producció de llums i so.

Com veureu es apta per a tots els públis.

Ideal per viure i gaudir tota la família i amics. Un concepte que torna per quedar-se.