Inici Qui som Artistes Contacte

  LLAMPUGA AMB PEBRES ?>


 
LLAMPUGA AMB PEBRES

HAVANERES

Llampuga amb pebres

Va néixer ara fa aproximadament sis anys com un projecte d’havaneres i cançons marineres modern i desinhibit, amb la intenció de revisar el gènere i donar-li un aire contemporani emparentant-lo amb el pop, la cançó d’autor, la rumba o la cúmbia, entre d’altres. Llampuga amb pebres cultiva un estil eclèctic caracteritzat per una sonoritat acústica compacta i per un treball curós en els arranjaments, tant vocals com instrumentals.

El repertori de Llampuga amb pebres està format principalment per temes propis i algunes versions d’havaneres antigues –solament antigues-, a la recerca del vincle entre allò més modern i allò més remot, entre l’anonimat i l’autoria, entre la taverna i els escenaris.

És un concert ple de bon humor en què la relació teatralitzada i àgil entre els músics (alguns també actors i guionistes) rememora els ambients de taverna, vius i picants, carregats de dobles sentits; en què la resposta emocional del públic l’aproxima als artistes donant lloc a un espectacle que transporta deliciosament a una dimensió que suma ahir i avui.

https://youtu.be/SC83Eoe35Vs