Inici Qui som Artistes Contacte

  RAMBO Y SU TIMBA ?>


 
RAMBO Y SU TIMBA

RAMBO, actualment és un dels màxims exponents de la innovació en la percussió. Creatiu, atrevit i transgressor, és hereu natural d’un so i una forma de vida: la Rumba Catalana. Francisco Batista Clota, neix el 1985, a el barri gitano d’Hostafranchs.

Netde dos dels protagonistes de l’època daurada de la Rumba. Per part de mare, el «Maginet«, un dels precursors a gravar les seves pròpies rumbes, i per part de pare el «Sisquet«, amic de festes de l’Llucet. 

RAMBO es cria en un entorn on aviat es dóna compte que la Rumba l’anomena, i serà el seu mestre «Pepe Samba «, família seva, i percussionista pioner a la ciutat en tocar les pailas amb bombo, qui exerceix en ell la seva màxima infuència. Aquests van ser els seus instruments escollits. 

RAMBO, amb 13 anys ja formarà part de la banda «NouSón «, al costat d’altres joves de barri, com a alternativa a el grup de referència enel gènere, en aquest moment: «Som com Són«.A partir d’aquests inicis, passarà a participar en destacats treballs amb els més «il·lustres» de la Rumba: Peret, Los Amaya, Som com Són,Patriarcas de la Rumba, entre molts altres.

https://www.tiratiramanagement.com/artistes/rambo-y-su-timba/