Inici Qui som Artistes Contacte

  FUNDACIÓN TONI MANERO ?>


 
FUNDACIÓN TONI MANERO

MÚSICA DISCO LIVE

Fundación Tony Manero tornen a l’acció amb un nou treball on recuperen la seva faceta més ballable. Amb el títol Disco Para Adultos, la Fundación presenta deu temes ‘trencapistes’ on evoquen el so Boogie de principis dels 80, amb sintetizadors que conviuen amb arrenjaments de vents ampulosos, i guitarres que marquen el ritme sobre l’omnipresent bombo a negres.

El grup ha comptat amb vàries col·laboracions d’alçada: l’australià Joel Sarakula a ‘Words’, i el fenòmen Funk sortit de L’Havana, Cimafunk, a ‘Musicofilia’. També José Luís Pardo, ex-membre de Los Amigos Invisibles i productor de renom a l’escena musical llatina afincat a NYC, apareix com a productor i co-compositor de ‘Se Acabó Lo Que Se Daba’, un tema amb tocs house.

Després d’haver-lo presentat amb el single ‘Nos Une El Boogie’, el disc ja està disponible des del 17 d’abril.

La FUNDACIÓN TONI MANERO són

Juan Carlos Diaz Domingo: baix i coros; Miguel Ferré Falcón: Veu; Lalo López: Guitarra y coros; Marc Benaiges: Bateria; Alex Badia Fuster: Piano; Paquito Sex Machine: Veu y guitarra acústica; Marçal Muñoz: Trompeta; Tom Johnson: Trombó; Genís Laertes Suárez: Saxo; Alejadro Fauré:Tècnico de so

MES INFORMACIÓ

RAZZMATAZZ Fundación Tony Manero - EFECTE COLLINS