Inici Qui som Artistes Contacte

  JÈS! ?>


 
JÈS!

JÈS! grup jove però amb una intensa trajectòria ens presenta el seu primer treball discogràfic «El futur de cada passa» després de dos anys sonant arreu de les illes.

Un disc fresc i autèntic on s’hi escolten cançons de producció pròpia, en català i que fusionen diferents gèneres musicals. Hi trobarem col·laboracions d’artistes de la península com na SUU o Pupil·les que rematen el disc amb un estil únic i particular.

Les lletres del disc expliquen històries d’amor, revolta i de quotidianitat.

Caracteritzat pel seu trio de vents i una base llatina de percussió i piano, JÈS! fa moure l’esquelet del públic d’allà on van amb un directe dinàmic, potent i compromès

Aquest disc és el resultat de la participació de molts professionals. Sergio LLopis, compositor i membre de la reconeguda banda mallorquina Highlands Project, ha estat el responsable d'una part important dels arranjaments de les cançons. Óscar Dominguez, percussionista i corista de bandes com Dusminguet, Gertrudis o Macaco s'ha encarregat de la post producció del disc a més de gravar les veus i algunes percussions.

El disc també compte de tres col·laboracions importants, una procedent de Catalunya, na Suu, una altra procedent del País Valencià, les raperes Pupil·les i finalment una col·laboració de mallorca que ve en mans d'en Xanguito. Tres col·laboracions a tres cançons diferents que donaran un color diferents al disc.