SUASI I ELS ELECTRODOMÈSTICS

SUASI I ELS ELÈCTRODOMESTICS

Amb un cor ple de música i encara un llarg camí per gaudir, Suasi ens convida a embarcar-nos amb ell en aquest trajecte musical, que té com a primera parada 'A la llum de la lluna', el senzill que és l'avançament del seu nou disc 'Que triomfi l'amor'.

Recordant estius de joventut, vistos amb la perspectiva del temps, on tot estava per fer i tot era possible, 'A la llum de la lluna' és un cant a aquelles històries d'amor que es viuen inventant revolucions i compartint somnis.

Amb ganes de jugar i a la recerca de noves sonoritats al costat de Tomeu Marroig -guitarra- i Rafa Rigo -d'Urban Producciones- com a alguns dels companys de viatge, la versió en acústic de 'A la llum de la lluna' va ser el punt de partida.

L'acústic, acompanyat d'un videoclip, dóna ara pas al videoclip oficial de 'A la llum de la lluna', que s'estrenarà el dimarts 2 de juny. Una peça artística de Diego Ingold, un bon conegut de Suasi amb qui han confluït en mig d'aquest camí creatiu i on la unió del seu sentit de l'humor, de l'alegria i el talent ha donat com a resultat el videoclip oficial.