ELS PETS

El 30 de gener del 2020 amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, desconeixíem quant de temps hauríem d'esperar per tornar a veure.

Els Pets sobre els escenaris, però l'espera hauria d’haver estat més curta del que molts podrien pensar. I és que el 2020, Els Pets celebràvem el 35è aniversari i havíem preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada '20/20' que donaria el tret de sortida el 8 de maig a Manresa, a la Sala Stroika, però aquest maleït virus ja no ens va deixar encetar fins més tard i amb unes condicions que mai ens hauríem imaginat. La gira '20/20' es vestia de 20 concerts.

A cada concert fèiem una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i era una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els nostres seguidors, que ens han donat suport i que han viscut aquests anys acompanyant-nos.

Van ser molts els comentaris que vam rebre, sentir les cançons amb les que havien crescut, els transportaven a fer un viatge en el temps i tornar a viure aquelles sensacions de les primeres coses.

Més tard, però, la gira va canviar de nom, i la vam començar a anomenar la gira Tippex, els concerts s’anaven posposant i ens obligava a readaptar-nos seguint les normatives vigents. La veritat és que tenim moltes ganes de reemprendre de nou la Gira Benjamin Button, desar el Tippex i poder fer tots els concerts que s’han posposat, més els nous que estan sortint amb totes les mesures de prevenció de la Covid- 19.

Animem als programadors que per poc que puguin programin música, ajudin a la cultura, perquè, ara mateix, és la vacuna més efectiva per poder suportar aquest apocalipsi que ens ha caigut a sobre. Som optimistes i esperem poder-nos ben aviat als concerts

Fitxa artística: